PRODUKTET

PRODUCT DISPLAY

RRETH SHBA

  • ShockSpreadTM ynë pronarit

    Xuzhou Linearnuo Kompania është një prodhues qelqe profesional dhe kompani tregtare. Kompania jonë është përvojë në prodhimin e produkteve të qelqit, 98% e produkteve tona eksportohen për jashtë shtetit, Përveç kësaj, ne kemi një hulumtim dhe zhvillim të produktit ekip profesional i cili është i përbërë nga inxhinierë dhe teknikë të lartë në industrinë e qelqit, dhe mund te percaktoje shishe përshtatur në përputhje me kërkesat e konsumatorëve.

APLIKIMET

INDUSTRY CASE

LAJME

LAJME CENTER