ПРОИЗВОДИ

ПРИКАЗ НА ПРОИЗВОД

ЗА САД

  • Нашиот комерцијален ShockSpreadTM

    Xuzhou Linearnuo компанијата е професионална стакларија производител и трговско друштво. Нашата компанија специјализирана за производство на производи од стакло, 98% од нашите производи се извезуваат во странство, Покрај тоа, имаме професионална истражување и развој на производот тим кој е составен од високи инженери и техничари во стакло индустрија, и да го дизајн прилагодено шишиња согласност со барањата на клиентите.

АПЛИКАЦИИ

ИНДУСТРИЈА НА СЛУЧАЈ

ВЕСТИ

прес-центар